Brunch / reception

Brunch

Menu nr. 106 – Min 40. couverter. - kr. 192,- pr couvert.
  • Fersk røget laks med røræg.
  • Amerikanske pandekager med ahornsirup.
  • Landskinke med melon.
  • Rullepølse og spegepølse med sky, løg og grønt.
  • Brunchpølser med ostefyld.
  • Osteanretning incl. brød og smør.
Brunchen kan udvides med følgende:
  • Sild med karrysalat – kr. 18,00,-
  • Ørredsalat med flute – kr. 20,00,-
  • Kalkunsalat med ris og fersken – kr. 18,00,-
  • Grønsagstærte med bacon – kr. 16,00,-
  • Små frikadeller med syltede agurker – kr. 14,00,-
  • Leverpostej med bacon og champignon – kr. 14,00,-
  • Tomatsalat med feta – kr. 12,00,-

Reception

Menu nr. 107 – Min 40. couverter. - kr. 196,- pr couvert.
  • Kanape med laks.
  • Fingerflute med røget dyrekølle.
  • Trekant sandwich med tunsalat.
  • Ostebjælker med druer og bugles.
  • Petit four.

 

Menu nr. 108 – Min 40. couverter. - kr. 217,- pr couvert.
  • Laksefrikadeller med agurk og tomatdip.
  • Kanape med små lakseroulader med karse.
  • Fingerflute med spegepølse.
  • Grissini med skinke.
  • Grissini med flødeost og sesam.
  • Frugtspyd.

 

Menu nr. 109 – Min 40. couverter. - kr. 249,- pr couvert.
  • Fersk røget laks med agurkecreme og flute.
  • Tunmousse med dressing og flute.
  • Fiskeanretning på fad med æg, rejer, asparges, dressing og snobrød.
  • Gravet laks med sennepsdressing og brød.
  • Ørredsalat med pasta, ananas og flute.
  • Hønsesalat med asparges, ærter og flute.
  • Oksehøjreb med blandet grøn salat.
  • Krydderskinke med kold kartoffelsalat.
  • 2 skiver roastbeef med marinerede grønsager.
  • Kyllingelår med pastasalat.
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat.
  • Osteanretning med kiks og druer.
  • Nøddekage med bær og chokolade.
  • Frugttærte med creme.

Vælg 6 dele til menu 109.