Buffeter

Menu nr. 113-  Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert
  • Indbagt laks med porrecreme (lun).
  • Reje-rissalat med asparges, rød peber og flute.
  • Nøddepanerede kalkun snitzler på risbund med flute.
  • Spegeskinke med melon og flute.
  • Sagaost med druer og grovboller.
  • Små chokoladeskaller med marcipan.

 

Menu nr. 114-  Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert
  • ½ røget ørred med spinatroulade, asparges, rejer og flute.
  • Kyllingesalat med ris, fersken og flute.
  • Mørbradbøf a’ la’ creme med blandet salat og dressing.
  • Frikadeller med kold kartoffelsalat.
  • Kold skinke med grønsagsterrin og flute.
  • Ostelagkage med flute.

 

Menu nr. 115 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert
  • ½ røget ørred med æg, asparges, rejer, dressing og flute.
  • Kalkunsalat med pasta, ærter, majs, agurk og flute.
  • Varm krydderskinke med blandet grøn salat, dressing og møllehjul.
  • Roastbeef med kold kartoffelsalat.
  • Osteanretning med frugt (incl. kiks, snacks og smør).
Menu nr. 116 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert
  • Røget tun med æggesalat og flute.
  • Fersk røget laks med spinatroulade, asparges og flute.
  • Indbagt mørbrad med blandet grøn salat og dressing.
  • Krydret kalkunbryst med krydderkartofler og kryddersauce.
  • Mandelkage med jordbærcreme.

 

Menu nr. 117 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert
  • Dampet laks på salatbund med æg, rejer, asparges, dressing og flute.
  • Tunmousse med dressing og flute.
  • Glasseret skinke med flødebagte kartofler, blandet grøn salat og dressing.
  • Hotwings med kold kryddersauce og flute.
  • Lune pandekager med oksekød.
  • Makronferskner i portvinscreme.

 

Menu nr. 118 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert
  • Lune pandekager med spinat og rejer.
  • Fersk røget laks på salatbund med rejer, asparges, halve æg, dressing og flute.
  • Glasseret skinke med flødebagte kartofler, blandet grøn salat og dressing.
  • Kylling på salatbund med ærter, ananas, peanuts, dressing og flute.
  • Nøddekage med sherrycreme og fersken.

 

Menu nr. 119 – Min. 30 couverter – kr. 214,- pr. couvert
  • Rødspætteruller med rejemousse, asparges, rejer, spinat og flute.
  • Kold varmrøget laks med asparges, dressing og flute.
  • Kødfad med roastbeef, kalkunbryst, pastasalat og flute.
  • Venøbøf med bagt kartoffel, cremefraiche sauce og salatmix.
  • Daim-is på nøddebund.

 

Menu nr. 120 – Min. 30 couverter – kr. 246,- pr. couvert
  • Tunsalat med rejer, æg, pasta, agurk, tomat, citron, dressing og flute.
  • Fersk røget laks med agurkecreme og flute.
  • Mørbrad stegt som vildt i champignonsauce med broccolisalat.
  • Venøbøf med krydderkartofler med cremefraiche dressing og pastasalat.
  • Isroulade med chokoladesauce og vafler.

 

Menu nr. 121 – Min. 30 couverter – kr. 225,- pr. couvert
  • Hellefisk, fersk røget laks, ørredsalat med asparges og flute.
  • Kalkunskiver lagt på bund af salat med ærter, melon og flute.
  • Varm roastbeef med flødebagte kartofler, blandet grøn salat og dressing.
  • Røget dyrekølle med agurk, peberrodssalat med landbrød.
  • Ostesymfoni med druer.
  • Chokoladekage med abrikos og chokoladetrøffel.