Desserter

Desserter – Menu 56-67, frit valg kr. 42,- pr. couvert

Menu nr. 56

Mandelfromage med abrikos púre.

 

Menu nr. 57

Frugttærte med creme.

 

Menu nr. 58

Romfromage med kirsebærsauce.

 

Menu nr. 59

Sherryfromage med abrikossauce.

 

Menu nr. 60

Flødefromage med syltede frugter.

 

Menu nr. 61

Citronfromage pyntet med flødeskum og kiwi.

 

Menu nr. 62

Svesketriffli.

 

Menu nr. 63

Ostelagkage med frugt.

 

Menu nr. 64

Ris á la mande med kirsebær sauce.

 

Menu nr. 65

Hestesko is med vafler.

 

Menu nr. 66

Hjemmelavet iskage med nødder, chokolade og vafler.

 

Menu nr. 67

Isbugge med vafler (til barnedåb).

 

Menu 68-70, frit valg kr. 52,- pr. couvert

Menu nr. 68

Charlottebombe: Fromage med nødder og chokolade i form med roulade, hertil abrikossauce.

 

Menu nr. 69

Islagkage med jordbærfyld, nøddetop og vafler.

 

Menu nr. 70

Hjemmelavet nougatis med mandler, frugter og vafler.

 

Menu 71-78, frit valg kr. 48,- pr. couvert

Menu nr. 71

Islagkage: vanilie, jordbær og pistacieis med vafler.

 

Menu nr. 72

Daimis på nøddebund med nougatvafler.

 

Menu nr. 73

Isroulade med marcipan, chokoladesauce og dessertvafler.

 

Menu nr. 74

Hjemmelavet isbombe med chokolade, nødder og likør. Hertil små chokoladeskaller med marcipan og syltede figner.

 

Menu nr. 75

Rubensteinerkage med flødeskum og vandbakkelser overtrukket med chokolade.

 

Menu nr. 76

½ udhulet ananas med syltede frugter og creme.