Supper og forretter

Supper og forretter – Frit valg kr. 48,- pr. couvert

Menu nr. 38

Klar suppe med kød- og melboller, suppeurter og kuverthorn.

 

Menu nr. 39

Aspargessuppe med kødboller og kuverthorn.

 

Menu nr. 40

2 tarteletter med hønsekød og asparges.

 

Menu nr. 41

1 stor tartelet med hønsekød og asparges.

 

Menu nr. 42

Butterdejskal med rejer og asparges.

 

Menu nr. 43

Hønsesalat på fad med æg, rejer, asparges, dressing og flute.

 

Menu nr. 44

Ananasring med hønsesalat og flute.

 

Menu nr. 45

Fiskeanretning på fad med æg, rejer, asparges, dressing og flute.

 

Menu nr. 46

Tunmousse med citron, rejer, æg, dressing og flute.

 

Menu nr. 47

Røget hjortekølle med spinatroulade, slikasparges og flute.