Totalarrangement

Totalarrangement – menu nr. 1– 7 – Minimum 50 couverter -  kr. 212,- pr. couvert (dog ikke menu nr. 4)

På menu 1-7 kan der tilkøbes flødekartofler som ekstra tilbehør + kr. 10,-

 

Menu nr. 1 – Min. 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert

Helstegt patteris med salatbar (10-14 slags), 2 dressinger, kold kartoffelsalat og flute.

 

Menu nr. 2 – Min. 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert

1/1 helstegt krydderskinke med salatbar (10-14 slags), 2 dressinger, kold kartoffelsalat og flute.

 

Menu nr. 3 – Min. 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert

1/1 helstegt oksehøjreb (uden ben) med flødebagte kartofler, små bagte kartofler, broccolisalat , pastasalat, tomatsalat, årstidens salat og flute.

 

Menu nr. 4 – Min. 50 couverter – kr. 229,- pr. couvert

Hel okselår med flødebagte kartofler, kold kartoffelsalat, broccosalat, pastasalat, bønnesalat med fetaost, græsk salat, coleslaw, hvidløg og brød.

 

Menu nr. 5 – Min. 50 couverter – kr. 212,- pr. couvert

Barbecueben – Venøbøf – Hotwings (kyllinge vinger) med gratinerede kartofler, coleslaw, pastasalat, marinerede champignoner, tzatziki, blandet grønt salat, dressing og flute.

 

Menu nr. 6 - Min. 50 couverter – kr. 227,- pr. couvert

Oksesteak – Krydret kalkunbryst – Kyllingespyd med grøntsagstærte, broccoli-colislaw, marineret bønnesalat med feta og hvidløg, pastasalat, bagt kartoffel, smør og flute.

 

Menu nr. 7 – (Mad i kæmpepande) - Min. 50 couverter – kr. 216,- pr. couvert

Kæmpepanden, som kun må bruges udendørs, er især perfekt til havefest, gadefest, firmafest, studentergilde m.m. hvis du ønsker anderledes og eksotisk præget mad. Hertil salatbar (ca. 10 slags) 2 dressinger og flute.

Vælg mellem 2 slags pandemenuer:

Biksemad, svinekødspande, græskpande, kalkunpande m/ karry, tyrolerpande, ungarsk fløde flødegullasch, balkanpande, flødepande, lammegyros eller hawai-pande.

 

Total arrangement – menu nr. 8 – 19 – Minimum 30 couverter -  kr. 175,- pr. couvert

Menu nr. 8 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Barbecueben med tomatgratinerede kartofler, paste med pesto, gulerod og broccoli-coleslaw.

 

Menu nr. 9 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Kogt oksekød med hvide kartofler, peberrodssauce, solbærsyltetøj og asier.

 

Menu nr. 10 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Indbagt, farseret svinemørbrad med bagte kartofler, kryddersmør, kold krydder-sauce, blandet grøn salat og dressing.

 

Menu nr. 11 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Stegte lammekøller (krydret med hvidløg) med flødebagte kartofler, agurkesalat, blandet grøn salat, dressing og franske kartofler.

 

Menu nr. 12 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Husarsteg ed flødebagte kartofler, glaserede perleløg, blandet grønt salat, dressing og franske kartofler.

 

Menu nr. 13 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Stegt svinekam med hvide og brune kartofler, sauce, rødkål, asier og franske kartofler.

 

Menu nr. 14 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Stegt nakkekam med timian kartofler, sauce, ovenbagte grove grøntsager, waldorfsalat og tyttebær.

 

Menu nr. 15 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Hamburgerryg med karrybagte kartofler, timian, gulerødder og broccolisalat.

 

Menu nr. 16 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Wienersnitzel (af ris) med ovnbagte kartofler, bearnaicesauce, ærter og weinerdrenge.

 

Menu nr. 17 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Glasseret og sprængt svinekam med hvide kartofler, aspargessauce, to slags grøntsager og franske kartofler.

 

Menu nr. 18 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Krydderskinke med flødebagte kartofler, blandet grøn salat, dressing og flute.

 

Menu nr. 19 – Min. 30 couverter – kr. 175,- pr. couvert

Glaseret skinke med bearnaise-kartofler, to slags grøntsager og franske kartofler.

 

Total arrangement – menu nr. 20 – 26 – Minimum 30 couverter -  kr. 183,- pr. couvert

Menu nr. 20 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert

Kalvesteg stegt som vildt med hvide, og brunede katrofler, vildtsauce, waldorffsalat, tyttebær og asier.

 

Menu nr. 21 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert

Gammeldags oksesteg med hvide kartofler, sauce, glaserede løg, bønner, solbærsyltetøj og franske kartofler.

 

Menu nr. 22 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert

Svinekam stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, sauce, ½ æble med gele, waldorffsalat og asier.

 

Menu nr. 23 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert

Venøsteak med bagt kartoffel, kryddersmør, cremefraiche sauce, grøn salat med pasta og dressing.

 

Menu nr. 24 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert

Tomatglaseret kalkunbryst med bearnaise kartofler, ærter, karotter, og minimajs.

 

Menu nr. 25 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert

Urteindbagt kalkunbryst med esdragon, kartofler, bearnaisesauce, bagte grove grønsager, æble/peberrodssalat og franske kartofler.

 

Menu nr. 26 – Min. 30 couverter – kr. 183,- pr. couvert

Andesteg med hvide og brunede kartofler, sauce, rødkål, ½ æble med gele og asier

 

Total arrangement – menu nr. 27 – 32 – Minimum 30 couverter -  kr. 205,- pr. couvert

Menu nr. 27 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert

Gennemstegt oksefilet med hvide kartofler, sauce, ristede champignons, bønner, waldorffsalat, gele og asier.

 

Menu nr. 28 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert

Oksehøjrebsfilet (rosa) med bagte kartofler, smør, rødvinssauce, glaserede perleløg, bønner, blandet grøn salat og dressing.

 

Menu nr. 29 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert

Stegt culotte med bagte kartofler, kryddersmør, whiskeysauce, glaserede perleløg, marineret bønnesalat med feta og hvidløg, pastasalat og dressing.

 

Menu nr. 30 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert

Kalvefilet med råstegte kartofler, skysauce, timiangulerødder, hele champignon og salat med ærter og melon.

 

Menu nr. 31 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert

Kalveculotte med persillestegte kartofler, kryddersauce, minimajs, broccolisalat og franske kartofler.

 

Menu nr. 32 – Min. 30 couverter – kr. 205,- pr. couvert

Marinerede lammeculotter med hvidløgskartofler tzatziki, grøn salat med feta, soltørrede tomater og dressing.

 

Total arrangement – menu nr. 33 – 34 – Minimum 40 couverter -  kr. 228,- pr. couvert

Menu nr. 33 – Min. 40 couverter – kr. 236,- pr. couvert

Stegt hjortekølle med hvide og brunede kartofler, vildt sauce, waldorffsalat, tyttebær og asier.

 

Menu nr. 34- Min. 40 couverter – kr. 236,- pr. couvert

Helstegt oksemørbrad med smørristede kartofler, pebersauce, bønner, ristede små løg, hele champignon og tyttebær.

 

Total arrangement – menu nr. 35 – Minimum 50 couverter -  kr. 232,- pr. couvert

Menu nr. 35 – Skær selv bord – Vælg 3 slags kød og 2 slags kartofler
  • Oksehøjreb, stegt lammekølle, indbagte farseret svinemørbrad, krydderkam, krydderskinke, roastbeef, stegt culotte, krydret kalkunbryst, barbecueben, farseret kalkun.
  • Bagte kartofler, flødekartofler, grøn kartoffelsalat, kold kartoffelsalat, timian kartofler, pesto kartofler, tomat gratinerede kartofler, karry kartofler med ananas, paprika kartofler, smørstegte persille kartofler, råstegte kartofler.
  • Hertil stort salatbat, anrettet i skåle, 2 dressinger og møllehjul.

 

Total arrangement – menu nr. 36 – Minimum 40 couverter -  kr. 299,- pr. couvert

  • Ørredsalat med pasta, ananas, rejer, asparges og flute.
  • Skær selv bord med lammekølle, krydderskinke, oksehøjreb, farseret kalkun. Vælg 3 slags kød.
  • Hertil flødekartofler og timian kartofler, salatbar, 2 dressinger og møllehjul.
  • Dessert, is og kagebord.

 

Total arrangement – menu nr. 37 – Minimum 40 couverter -  kr. 319,- pr. couvert

  • Fersk røget laks med asparges og flute.
  • Røget tun med æggesalat og flute.
  • Skær selv bord med krydderkam, farseret kalkunbryst og roastbeef.
  • Hertil bagt kartoffel med kryddersmør, gratineret bearnaise kartofler, bagt pasta med broccoli og gulerod.
  • Salatbord – 2 dressinger og møllehjul.
  • Dessertbuffet
    Frugttærte – kvarkkage.
    Islagkage – små chokoladeskaller med marcipan.